Námluvy

06.11.2014 15:19

Od úterý probíhalo seznamování Delly s Kometou. Ten den to bylo opravdu jenom seznamování. Kometa byl snaživý,ale Della ještě moc zájem neměla. Možná i tím,že to bylo pro ni poprvé a nevěděla co dělat. Ve středu to vypadalo lépe a konečně už to klaplo. Dnes jsme to byly ještě pojistit dalším překrytím a to už jim šlo jako po másle. Teď budeme čekat nejméně 20 dnů , než bude možné u veterináře potvrdit jestli je Della březí.

 Tím, že jsme strávily nějaký čas při krytí s Kometou, tak mohu potvrdit, že je to velice přítulný, poslušný a hodný pes. Je zvyklý na děti a společnost cizích lidí mu nedělá žádné problémy. V tom vidím velký potenciál, který by se mohl projevit u budoucích štěňátek. Také má nově složené canisterapeutické zkoušky a to svědčí o jeho vyrovnané povaze. Také bych ráda vyzvedla i fakt , že je importovaný ze Švédska, což je velice dobré pro málopočetné plemeno NOVA SCOTIA DUCK TOLLING RETRIEVER v ČR.

Dále bych chtěla poděkovat majitelce chovatelské stanice Red Champignon,která je také majitelkou Komety za její velice vstřícný a pohodový přístup.

Fotografie dole jsou z 1. dne namlouvání, kdy to byla samá hra a běhání po zahradě.